Menu Close

U skladu sa Zakonom o Hrvatskom Crvenom križu, Gradsko društvo Crvenog križa Pakrac u cilju oporavka djece i mladeži iz socijalno ugroženih obitelji kao i pomoći osobama kojima je takav oblik pomoći potreban iz zdravstvenih, socijalnih ili drugih sličnih razloga kroz ostvarivanje programa edukacije, odgoja i osposobljavanja djece, mladih i stanovništva za obavljanje zadaća Crvenog križa u ustrojstvenoj jedinici Dječje odmaralište “Cvrčak” na otoku Viru, organizira ljetovanja za članove Hrvatskog Crvenog križa, te članove Crvenog križa i Crvenog polumjeseca, drugih država ili međunarodnih organizacija.

KONTAKTI:
Dječje odmaralište “Cvrčak”
Ulica Prezida 44, kbr. 2
23234 Vir

Tel/fax: 034/411-324,
Mob: 099-2334-943
E-mail: djecje.odmaraliste.vir@gmail.com

 

Dječje odmaralište “Cvrčak” na otoku Viru nalazi se na jednoj od najljepših lokacija na južnoj strani otoka. Odmaralište je udaljeno od glavne prometnice 200 m, a od plitke pješčane plaže 150 m.
Prilaz do pješčane plaže je na neprometnoj ulici i nema veće opasnosti od stradavanja djece u prometu.
Odmaralište ima 21 spavaonicu te zasebni apartman sa čajnom kuhinjom i dnevnim boravkom.
U središnjem dijelu zgrade nalazi se višenamjenska dvorana koja se može koristiti za sve oblike odgojno-obrazovnih sadržaja u zatvorenom prostoru. Uz dvoranu se nalazi i velika natkrivena blagovaonička terasa.

Odmaralište je opremljeno audio vizuelnom tehnikom, raznim didaktičkim pomagalima, loptama za razne vrste sportova, plutačama za školu plivanja, reketima za badminton i stolni tenis i dr.
Sve sobe imaju vlastite sanitarne čvorove, a nakon kupanja u moru ili sportskih igara korisnicima su na raspolaganju i vanjski solarni tuševi sa toplom vodom.

U odmaralištu radi osoblje GDCK Pakrac koje pruža sve potrebne usluge tijekom 24 sata. U redovnoj djelatnosti organiziranja Ljetne škole za djecu i mladež u programu sudjeluju kao vanjski suradnici i volonteri (prosvjetni i zdravstveni djelatnici te studenti Kineziološkog fakulteta u Zagrebu).

Izvod iz Cjenika usluga smještaja

djeca / odrasli
kategorije
cijene (noćenje)
djeca  do 3 godine starosti BESPLATNO
djeca  od 3 do 7 godina starosti      20 € 
djeca od 7 do 18 godina starosti     45 € 
odrasli  od 18 godina starosti     60 € 
odrasli  APARTMAN      80 €  

 Fiksni tečaj konverzije EUR-a: 7,53450 HRK

Skip to content